Stark vändning och ny seger för Frölunda!

 

Skön Jävla seger!

Vi vänder en match sent igen och tar tre viktiga poäng och hakar på i toppen. Virgo var obesegrade innan matchen och mycket stod på spel på mossens ip som nog också används av Johannebergs hästkaplöpningslag. De grönvita startar trevande och det är väldigt svårt att rulla boll. Vi vinner få närkamper och får inte igång vårt anfallsspel alls. Virgo som får Mourinho att framstå som champangefotboll slår långa bollar på Bengt, kastar långa inkast och drar ner på tempot. Och då det inte finns några bollkallar på herden så tar varje inspark minst två minuter. Märkligt att någon vill betala för att se den fotbollen trots en riktig snygg matchprogram.

Vi kommer ut som nytt lag i andra. Börjar löpa mer och vinna närkamper. Mosele byts in och vi tar över mittfältet successivt. Att vi är mycket yngre och bättre tränade tar ut sin rätt och vi börjar skapa målchanser. Två sena mål av Henke och kobran Shekroun vänder matchen åt oss. Få spelare som kommer upp till normal kapacitet idag och Pascal Olsson saknades rejält som rivjärn i mitten.

 

VF idag;

  28. Rasmus Iversen (MV) 

  2. Niklas Engberg 

· 3. Filip Grauers 

· 4. Daniel Carlsson (K) 

· 10. Henrik Carlsson 

  11. Bryan Johansson 

  15. Noah Mannerström Egvik 

· 19. Adam Bjerkhede 

  23. Phil Paulsson 56’

· 25. Albin Gustafsson 79’

· 30. Simon Chekroun 

 Ersättare;

·          1. Viktor Jansson (MV) 

·          5. Sebastian Hansson 79’

·          6. Fred Jähnke 

·          8. Tim Severin 

·          14. Julio Cesar Mosele 56’

·          21. Theodor Olsson 

·          24. Panagiotis Jordanidis 

 

Mål; Henke, Shekroun

Bäst i VF; Daniel Carlsson

 

Riktigt starkt och beviset på stark lagmoral att komma tillbacka från ett underläge igen. Nu hänger vi på Qviding i toppen och skall ta tre nya sköna poäng mot Hestrafors på lördag.

FRAMÅT FRÖLUNDA!!

Kommentera här: