Förlust för unga Frölunda!

Det blev förlust med 2-0 mot Jonsered för de Grönvita idag. En medioker insats från våra grabbar visar att tankarna redan finns på kvalmatcherna. 

Vi känns väldigt oinspirerade och skapar väldigt lite framåt. Bryan missar straff och vi får lämna planen mållösa. Några nya som chansen att visa upp sig och VF hade två 16 åringar och fyra 17 åringar från vår framgångsrika 01 lag på plan. Under säsongen har hela NIO spelare från det laget, representerat a-laget.

Adam Bjerkhede, Noah M Egvik, Theodor Olsson, Sebastian Hansson, Filip Grauers, Albin Gustafsson, Lucas Ucar, Abdoulie Jobe, Vincent Muwanga. Fantastiskt roligt och klubbens framtid!

VF;

28. Rasmus Iversen
5. Sebastian Hansson 63
6. Fred Jähnke  71
7. Niklas Engberg  71
9. Bryan Johansson 
11. Felix Kasper 
18. Héctor Valeria Berntsson 
20. Abdoulie Jobe 
21. Theodor Olsson 63
24. Phil Paulsson 71
29. Stefan Djurovic 
Bänk; 
22. Andreas Nyborg 
2. Emil Ursholm 63
12. Adam Bjerkhede  71
16. Lucas Ucar  71
17. Panagiotis Jordanidis 
25. Albin Gustafsson 63
30. Simon Chekroun 82

 

Bäst i VF; Rasmus Iversen

Nu blickar vi mot det avgörande kvalet. Två matcher kvar av serien och närmast väntar ett roligt förortsderby mot Gunnilse i sista hemmamatchen. Ett lag som verkligen kommit igång på hösten och är inblandade i målrika matcher. Men vi skall visa de på lördag vilken förort som har det bästa fotbollslaget!  Kom och stöd vårt unga lag och peppa de inför kvalet!

FRAMÅT FRÖLUNDA!!!

Kommentera här: