Frölunda klara för Kval!

Det blir minst kvalspel för de grönvita när hösten nalkas. Klara 5-1 på Ruddalen mot Kongahälla samtidigt som Virgo tappade poäng betyder att det blir ett rafflande kval som väntar de grönvita. Matematiskt har vi fortfarande chansen om direktavancemang men då krävs det en mirakel.

Coach Jocke ställde en stark startelva på banan då bara vår backgeneral Djurovic, samt E.Ursholm och vår långtidsskadade stjärna H.Carlsson saknades. VF tar direkt kommandot i matchen direkt och bjuder upp till dans. Efter en stundtals lysande anfallsfotboll och disciplinerat försvarsspel skrevs segersiffrorna till 5-1. Många som var bra hos de grönvita. Iversen stabil som vanligt, Hector, en klippa som mittback, ett riktig bra nyförvärv!

Mittfältet jobbade och briljerade delvis. Vår egen Gattuso, P.Olsson fick se det röda kortet efter 60.min. Otroligt viktig för vårt mittfält och motorn i laget. Kobran Super-Simon fick göra sitt 16 och 17:e mål för säsongen. Viktigt att Super-Simon visar form inför det väntade kvalspelet.

N.Engberg fick priset som matchens lirare av VF:s veteraner och vi på Grönvita Sidan kan bara instämma. En riktig topp prestation och ett snyggt mål.

 

VF;

 28. Rasmus Iversen (MV) 

·4. Daniel Carlsson (K) 

 5. Sebastian Hansson 

 7. Niklas Engberg 

 9. Bryan Johansson 

 12. Adam Bjerkhede 78’

 18. Héctor Valeria Berntsson 

  20. Abdoulie Jobe 87’

 21. Theodor Olsson 

 27. Pascal Olsson 

30. Simon Chekroun 

Bänk;

22. Rikard Allvin (MV) 

6. Fred Jähnke 82’

8. Tim Severin 

11. Felix Kasper 78’

17. Olof Englund 87’

 24. Phil Paulsson 

·25. Albin Gustafsson 

 

Mål; Super-Simon X2, D.Carlsson, Pascal, Engberg

 

Bäst i VF: N.Engberg

 

Tre matcher kvar av serien och redan klara för kval. En fördel att VF från redan nu kan fokusera på kvalet, Nu gäller det att behålla formen och ha nyckelspelarna riktigt fräscha. Skall bli spännande att se vilka vi får möta i kvalet, dags för nya scoutuppdrag för kung Örhnolt och co.

Fy fan vad härligt, nu laddar vi för kvalet!!

FRAMÅT FRÖLUNDA!!!

 

 

Kommentera här: