Vilka blir Frölundas kvalmotståndare?

Frölunda som med tre omgångar kvar av serien redan var klara för kval väntar fortfarande på sin motståndare. Och det blir en rafflande slutstrid i Div. 3 Mellersta Götaland. Med två omgångar kvar är det fortfarande fyra lag som gör upp; Lidköpings FK, IFK Tidaholm, Trollhättans Bois, Gerdskens BK!

Nu på lördag avgörs mycket då Lidköping ställs mot Tidaholm i en ren seriefinal. Vinnaren där tar nog stora steg mot direktavancemang. Vilka kan då de grönvita få ställas mot? Låt oss ta en titt på de fyra lagens kvarvarande matcher;

 

Lidköping;

Lidköpings FK - IFK Tidaholm

Tidaholms GoIF - Lidköpings FK

Tidaholm;

Lidköpings FK - IFK Tidaholm

IFK Tidaholm - Holmalunds IF Alingsås

Trollhättan;

Trollhättans BoIS - Åsarp-Trädet FK

Götene IF - Trollhättans BoIS

Gerskens:

Holmalunds IF Alingsås - Gerdskens BK

Gerdskens BK - IFK Skövde FK

Slutar inte seriefinalen oavgjort är det mycket som talar för att VF eventuellt ställs mot Trollhättans Bois som har ett lätt program kvar. Men det blir en rafflande och oviss slutstrid och det skall bli riktigt spännande att se vilka vi ställs emot.

Om vi blickar längre fram emot avgörande matcher så väntar kvallag från Div.2 Norra Götaland segraren. Om toppstriden är oviss i trean mellersta är det ett riktigt getingbo i tvåan då hela åtta!! lag är inblandade kring kvalstrecket. Nordvärmland FF, IFK Uddevalla, Vänersborgs FK, Skoftebyns IF, Torslanda IK, Vänersborgs IF, Vårgårda IK, Hisingsbacka FC!!

 

Fyra omgångar kvar av serien och många viktiga poäng att kriga om. Väldigt svårt att spå vilka som får kvala men det kan lika gärna bli någon av göteborgsklubbarna Torslanda eller Hisingsbacka i ett avgörande derby!

Två matcher kvar av serien för de grönvita då vi ställs mot Gunnilse i förortsderbyt på lördag och avslutar mot Ahlafors 7 oktober. Dags att vässa formen och vara redo och fokuserad på de avgörande kvalmatcherna.

Preliminära datum för kvalet; Första kvalomgång; Borta 13/10, Hemma 21/10.

Avgörande kvalmatcher; Hemma 27/10, Borta 4/11. Boka in datumen redan nu!!!!

FRAMÅT FRÖLUNDA!!!

Kommentera här: