Spelarbetyg 2019, Forwards!

Grönvita Stadens betyg på årets spelarårestationer. Turen har kommit till de forwards som representerat våra Grönvita färger under säsongen.

Betyg

6- Robban klass
5- Fenomenal
4- Mycket bra
3- Bra
2- Godkänd
1-Ej godkänd

 

 

Forwards

 

 

Foto; Peter Iversen, Hector Valeria
 
 
Super-Simon Chekroun   5


Vår lagkapten och skyttekung Super-Simon Chekroun som gör en fenomenal säsong. Blev till slut 16 mål i serien för vår kobra som satte många avgörande strutar i slutet av säsongen. Ledare och pappa i vårt unga lag som naturligtvis spelat en stor och avgörande roll i seriesegern och det härliga avancemanget. Nämnde för oss i en intervju förra året att han inte ville spela div2 fotboll på grund av bortaresorna. Nu får vi bara hoppas att Super-Simon hinner tänka om under vintern så vi kan fortsätta sjunga hans namn från läktarn.

32 år, 20 matcher. 19 start, 16 mål, 6 ass

 

 

Bryan Johansson   3


Inte det bästa året för vår diamant Bryan Johansson som skämde bort oss med glimrande spel ifjol. Spelat 21 matcher varav 16 från start under säsongen, och där stått för 3 mål och 3 assist. Gått trögare både spel och poängmässigt och inte riktigt fått det att stämma. Fast han visat sin klass vid några matcher och gjort några avgörande prestationer som räddat poäng åt oss under året, så är säsongen som helhet en besvikelse för vår forward. Vi fick alla se hans spetsegenskaper föra året och vet vad Bryan är kapabel till. Hoppas nu att vår diamant kommer tillbaka starkare nästa år och briljerar i tvåan.

24 år, 21 matcher, 16 start, 3 mål, 3 ass

 

 

Alfred Lilja    


Nyförvärvet från Lerum , Alfred Lilja har tyvärr fått stora delar av säsongen förstört pga. skadeproblematik. Blev till slut 6 inhopp och 1 mål under året för Alfred. En snabb och teknisk spelare som vi hoppas får vara skadefri nästa år. Spelat för lite för att betygsättas.

23 år, 6 matcher, 0 start, 1 mål

 

 

Ahmad Hassan    


Forwarden Ahmad Hassan som inför året anslöt från div3 klubben Stafsinge if har fått begränsad med speltid under säsongen. Har under året öst in mål i reservlagserien men det blev bara 4 inhopp i seriespel för Ahmad. En snabb och målfarlig striker. Spelat för lite för att betygsättas.

22 år, 4 matcher, 0 start

 

 

Raul Tatlian    


Forwarden Raul Tatlian blev under året uppflyttad till A-truppen efter att ha öst in mål i juniorlaget. Blev till slut 3 inhopp i seriespelet och ett antal matcher på bänken för Raul. En spännande, stor och stark forward med målsinne som har framtiden för sig. Spelat för lite för att betygsättas.

17 år, 3 matcher, 0 start

 

 

Flamur Tahiri ( 2 matcher) och Tim Severin ( 2 matcher) har också representerat de grönvita färgerna under säsongen men lämnade klubben efter våren, Flamur till Vatra och Tim till en liten klubb från stadsdelen. 

 

 

 
Slutligen vill vi tacka tränarstaben som ledde vår kära klubb till första avancemanget sedan 1997!

Jocke Olsson, Adam Ekblad, Christos Konstantinidis, Eddy Örnholt, Thomas Miglavs, Håkan Glimvert.

 

 

FRAMÅT FRÖLUNDA!