Seger i toppmötet för Frölunda!

Efter en kavalkad av missade målchanser på ett kyligt Ruddalen så blev det lyckligtvis en 3-2 seger till slut. Vi tog ett grepp om kvalplatsen och fortsätter att vara obesegrade hemma!
Sexpoängsmatch och mycket som stod på spel inför toppmatchen i div. 3 nvg. Ahlafors kom med fyra raka segrar i bagaget och vi från segern i förortsderbyt.
Det var en ordinarie startelva som coach Jocke ställde på banan idag. Vår mittfältsgigant Henke Carlsson som var avstängd senast var viktigt nog tillbaka.

 VF:

 28. Rasmus Iversen 

 2. Emil Ursholm 

 4. Daniel Carlsson (K) 

 5. Sebastian Hansson 

 9. Bryan Johansson 

 10. Henrik Carlsson 67’

 12. Adam Bjerkhede 

 14. Julio Cesar Mosele 

 27. Pascal Olsson 

 29. Stefan Djurovic 

 30. Simon Chekroun 82’

Bänk;

 22. Rikard Allvin (MV) 

 3. Filip Grauers 

 6. Fred Jähnke 82’

  15. Noah Mannerström Egvik 67’

 21. Theodor Olsson 

 24. Phil Paulsson 

 25. Albin Gustafsson 

MÅL;  35’ Simon Chekroun  55’ Simon Chekroun  61’ Adam Bjerkhede

Bäst i VF; Super-Simon

De grönvita tar tag i matchen direkt men fin kombinationsspel och offrande, smarta löpningar. Vi spelar rappt och kreativt och skapar riktigt bra målchanser. Olyckligtvis fortsätter följetongen med våra avslutningar. Sätter vi bara hälften av våra schanser kommer vi att vinna konfidabelt i fortsättningen. Många som brände schanser, men tvåmålskytten Shekroun borde satt några baljor till. Super-Simon har satt fyra senaste två matcherna och är uppe på tio totalt.

Många som var bra hos de grönvita, mycket pigga fötter och spelare som visar en härlig inställning och kampvilja.

Segern innebar ett litet ryck runt kvalplatsen. Men virgo vann idag så det är viktigt att vi fortsätter att kamma in tre poängare. Närmast blir det ett roligt Frölundaderby då Älvsborg kommer på besök på tisdag. De har inte startat bra alls i år och ligger jumbo och slåss för livet. Frölunda är fortfarande obesegrade på Ruddalen och vi vill inte förlora den sviten i ett derby.

Kom och stötta vårt unga lag i sista matchen innan uppehållet.

FRAMÅT FRÖLUNDA!

Kommentera här: