spelarbetyg, försvar del 2

 
Vi fortsätter med summeringen av säsongen och Grönvita Stadens betygsättning av Frölunda spelarnas prestationer. Försvarspelarna, del 2!

 

Betyg

6- Robban klass

5- Fenomenal

4- Mycket bra

3- Bra

2- Godkänd

1-Ej godkänd

0-Dålig

 

Emil Ursholm;       4

 

 Foton:Peter Iversen
 
Vår egen Cafu, Ursa gör en mycket bra prestation under sitt andra år i den grönvita tröjan. Den 21 årige högerbacken spelar 20 matcher under året, varav 15 från start. Ursa har en riktigt hög högstanivå, är duktig en mot en och har med sin löpstyrka skapat oreda på högerkanten.  Dock lite för ojämn säsong för högre betyg, han kan ibland gå bort sig och göra misstag defensivt. En mycket viktig spelare för oss nästa säsong.
 

20 matcher, 15 start, 1 mål, 4 assist

 

 

Theodor Olsson;      3.5

 

 
Theodor gör en riktigt bra säsong. Trots sin ringa ålder spelar 17 åringen med pondus och självförtroende. Han har en fin uppspelsfot och besitter ledaregenskaper och verkar ha bra fotbollshuvud. Theo spelade sammanlagt 13 matcher under året, varav 10 från start. Blir en spännande spelare att följa nästa säsong.
 

13 matcher, 10 start, 2 assist 

 

 

Sebastian Hansson;    3

En av uppflyttade juniorerna som fått ganska mycket speltid då han spelat 14 matcher, varav 10 från start. Sebbe har genomfört en bra säsong, och stundtals imponerat på sin ytterbacksplats. Dock har han varit lite ojämn och ibland stått för enkla misstag. 16 åringen blir en spännande spelare att följa nästa år.

 

14 matcher, 10 start, 1 assist

 

 

Albin Gustafsson;    3

 

En av alla unga spelare från vår ungdomsverksamhet som fått speltid i A- laget. Den 17 åriga ytterbacken har spelat 8 matcher från start under året och gjort det bra. Albin har en bra teknik och är duktig offensivt med fina inlägg. På sina 8 matcher stod han för hela 4 assist. Han har dock som många andra av juniorerna inte riktigt kunnat hålla uppe kontinuiteten och varit ojämn vissa matcher. Ett stort löfte som skall bli väldigt intressant att följa nästa säsong.

 

8 matcher, 8 start, 4 assist

 

 

Olof Englund;      2.5

 
 
Den 20 åriga Frölunda försvararen har gjort en godkänd säsong. Har dock haft svårt att ta plats och bara startat 1 match och gjort 4 inhopp under året.

 

5 matcher, 1 start, 1 assist

 

Imorgon fortsätter vi med mittfältarna.

FRAMÅT FRÖLUNDA!

 

Kommentera här: