Spelarbetyg 2019, Målvakter!

Grönvita Stadens spelarbetyg för årets prestationer. Vi börjar bakifrån med målvakterna och kommer under de närmaste dagarna på bloggen betygsätta spelarna lagdelsvis. Kommentera gärna om ni inte håller med i våra resonemang. Trevlig läsning!

 

Betyg

6- Robban klass
5- Fenomenal
4- Mycket bra
3- Bra
2- Godkänd
1-Ej godkänd

 

Målvakter

 

Foto: Peter Iversen
 
Rasmus Iversen   5
 

Vår nr1 Rasmus Iversen som genomför en fenomenal andra säsong i klubben. Pådrivare och ledare på plan som styr mycket av vårt defensiv. Besitter en vinnarmentalitet som betyder mycket och som är en fröjd att skåda. Gick innan säsongen ut i Grönvita Staden och pratade om revanschlust och serieseger som solklar målsättning. Räddat oss många gånger under säsongen och starkt bidragande till avancemanget. Haft lite skadeproblem under året och spelat 17 matcher, där han hållit nollan 6 gånger. Seriens bästa målvakt och en nyckelspelare för oss i tvåan nästa år.

26 år, 17 matcher, 17 start, 6 nollor

 

 

 
Andreas Nyborg   4
 

Den uppflyttade junioren Andreas Nyborg som fick chansen som 2 keeper inför året gör en mycket bra säsong. Fick spela 5 matcher varav 4 från start och höll nollan två gånger. Planens bästa spelare hemma mot Jonsered där han räddade oss med en fantastisk dubbelräddning. Fick också hoppa in i seriefinalen mot Landvetter, visade inga nerver och var mycket bra. En mycket lovande målvakt som skall bli spännande att följa nästa år.

20 år, 5 matcher, 4 start, 2 nollor

 

Viktor Jansson och Rikard Allvin har också under året tillhört truppen. Suttit på bänken vid några tillfällen men ej spelat.

 
 
Spelarbetyg på försvararna kommer upp på bloggen i övermorgon!
 
FRAMÅT FRÖLUNDA!!