Frölundas landslagsspelare missar premiären!

VF:s mittfältsdynamit Pascal Olsson har blivit uttagen till Svenska futsallandslaget. Förortsklubbens nyförvärv Nima Kadivar och Petrit Zhubi är sedan tidigare bofasta i landslaget.Trion har nu kallats till en turnering i Kroatien 12-18 april vilket medför att de missar de två första omgångarna i serien. Ett riktigt tungt avbräck för klubben!
Foton: Peter Iversen
 

Vår egen Gattuso, Pagge som inför året började spela futsal med ifk Göteborg har ju som bekant många lagkamrater hos Grönvitt. Engberg, Super-Simon, Nima och vår diamant Bryan har alla spelat futsal med blåvitt under året. Pagge har nu för första gången blivit kallad till futsallandslaget,  riktigt kul för honom men trist för vår oss.
Pagge som kom till VF från Gais förra säsongen genomförde en imponerande debutsäsong i den Grönvita dressen. Motorn på vårt mittfällt och en spelare med vinnarmentalitet, som kämpar och är jobbig att möta. En absolut nyckelspelare som kommer att bli ovärderlig för oss under året!

 
Nyförvärvet Nima Kadivar kom till oss inför säsongen från div.2 laget Torslanda ik. En teknisk och bollsäker spelare som kan spela på alla positioner på mittfältet. Har tidigare haft sejourer i Ahlafors, Kortedala och Sävedalen. Tydligen en riktigt duktig futsalspelare och bofast i landslaget. Ett spännande nyförvärv inför året som kanske kan axla vår mittfältsgigants Henke Carlssons frånvaro.  
 
 
Mittfältaren Petrit Zhubi är hittills årets mest meriterade nyförvärv hos förortsklubben. Han har spelat i klubbar som FC Trollhättan, GAIS och Åtvidaberg och har i dessa klubbar gjort 36 matcher i Allsvenskan och 57 matcher i Superettan. Kommer närmast ifrån div.1 spel med Oddevold. Spelar futsal i IFK Uddevalla där han är lagkamrat med vår målis Viktor Jansson.  En rutinerad spelare som med sina 30 år blir betydelsefull för vårt unga lag. 
 
 

Självklart en stor förlust att bli av med tre nyckelspelare inför premiären den 13 april mot Dalen/Kff och första bortamatchen mot Kållered. Vi har dock en bred trupp och det gäller för andra spelare att gå in och prestera och visa att man vill ha en plats i startelvan.

 

FRAMÅT FRÖLUNDA!

Kommentera här: