Spelarbetyg 2019, Försvar del 2!

Grönvita Stadens spelarbetyg för årets spelarprestationer. Vi fortsätter med försvararna.
 

Betyg

6- Robban klass
5- Fenomenal
4- Mycket bra
3- Bra
2- Godkänd
1-Ej godkänd

 

 Foto: Peter Iversen
 

Hêctor Valeria Berntsson   5.5


Vår mittbacksgigant Hector som genomför en fenomenal andra säsong i Frölundatröjan. Röstades fram av West Front som årets spelare i klubben! Hector som spelade alla matcher och gick från klarhet till klarhet under säsongen. Stark, positionssäker, fokuserad och en ledare på plan. Utvecklat sitt spel mycket från ifjol och starkt bidragande orsak till vårt starka försvar och seriesegern. Nu hoppas vi innerligt att Hector väljer att stanna kvar i VF och fortsätta att utvecklas med regelbunden div2 fotboll.


22 år, 22 matcher, 21 start, 1 mål

 

 
 

Filip Grauers   3


Backlöftet Filip Grauers, en av duktiga 01:or fick en del speltid redan förra året. Har spelat 7 matcher varav 4 från start under säsongen. Kom in borta mot Hisingsbacka och var bäst på plan. Fick sedan chansen från start men kunde tyvärr inte bibehålla samma höga nivå. Varit lite ojämn men stundtals visat på hög kvalité`. En snabb mittback som mestadels fått agera högerback under året. Filip är ett riktigt stort löfte som vi hoppas fortsätter att utvecklas i den grönvita dressen.


18 år, 7 matcher, 4 start, 1 mål

 

 

Stefan Djurovic   3


Vår backgeneral Stefan Djurovic som haft en skadedrabbad säsong. Haft problem med knät och bara spelat 9 matcher varav 3 från start. Mittbacken som gjorde en mycket stark debutsäsong förra året har pga. skadeproblematiken inte kommit upp till samma nivå. Men gör det ändå bra när han väl får spela. Ifjol fick vi bevittna Djurovics stora kvalitéer och potentialen som han besitter. Nu hoppas vi att han får vara skadefri nästa år och fortsätter att satsa så vi får se vår general tillbaka på planen.


24 år, 9 matcher, 3 start

 

 

Felix Ryberg   


Kom in sent under hösten från div2 laget Torslanda där han var ordinarie. Hann med att spela 2 matcher varav årets sista på Hjällbovallen från start. Spelade div1 fotboll ifjol med Grebbestad tillsammans med Totti. En mångsidig försvarare som kan spela överallt i backlinjen. Spelat för lite för att betygsättas.


23 år, 2 matcher, 1 start

 

Betyg på mittfältarna kommer upp på bloggen i övermorgon!

 

FRAMÅT FRÖLUNDA!!

Kommentarer:

1 VF fan:

Hoppas på en skadefri Djurovic till nästa år. Och självfallet att Hector väljer att stanna kvar!

2 Reza:

Vi måste få in nya ytterbackar. Om vi ska vinna 2an. Och att Hector stannar!

3 Grönvitt gbg:

Grande Hector!!!

Kommentera här: