Spelarbetyg 2019, Försvar!

Vi fortsätter med summeringen av säsongen och Grönvita Stadens betygsättning av Frölunda spelarnas prestationer. Nu har turen kommit till försvararna som vi delat in i två delar. Trevlig läsning!
 

Betyg

6- Robban klass
5- Fenomenal
4- Mycket bra
3- Bra
2- Godkänd
1-Ej godkänd

 

Försvarsspelare

 

 Foto; Peter Iversen
 

Daniel Carlsson   4.5


Publikfavoriten Danne Carlsson som gör en mycket fin säsong i hjärtat av vårt försvar. Han har spelat 17 matcher, varav alla från start. Danne som inför året lämnat över kaptensbindeln till Super-Simon visar på ett stort VF hjärta och sliter alltid för våra färger. Gör sällan en dålig match och agerar oftast väldigt rutinerat och med ett stort lugn. Dragits med lite småskador under året. Naturligtvis spelat en stor roll i seriesegern. Som sagt; ” FINNS BARA EN DANNE CARLSSON…

26 år, 17 matcher, 17 start, 1 ass

 

 

Theodor Olsson   3


En bra säsong av Frölundasonen Theo Olsson som gör 16 matcher varav 13 från start. Varit lite ojämn men visar på en härlig inställning och aggressivitet. Stark i det offensiva spelet med en fin inläggsfot som resulterat i 3 assists för högerbacken. Behöver dock vässa sitt spel defensivt. Spelare med ett stort VF hjärta som pratat om sin dröm att spela högt upp i seriesystemet med Frölunda. En talang som vi hoppas fortsätter att utvecklas med div2 fotboll nästa år.


18 år, 16 matcher, 13 start, 3 ass

 

 

Edvin Skoglund   3.5


Den reslige mittbacken som anslöt från Torslanda inför året och genomfört en mycket bra debutsäsong i Grönvitt. Fostrad i Häckens akademi och spelat div2 fotboll med TIF senaste åren. Fått spela 9 matcher varav 6 från start. Fick starta i premiären, såg darrig ut och blev senare petad. Har dock sett mycket stabil ut och stått för mycket bra insatser när han väl fått spela. Har tyvärr dragits med en hel del skadeproblem under året. Stark, bra huvudspelare som visar på en härlig inställning.

25 år, 9 matcher, 6 start

 

 
 

Albin Gustafsson   3


En av få spelare som är kvar från våra fantastiska 01:or. Albin har haft en bra säsong, spelat 17 matcher varav 10 från start. Besitter en fin vänsterfot och är stark i duellspelet. Varit lite ojämn och delvis bänkad under året. Ett mycket stort framtidslöfte som egentligen har allt för en modern ytterback. Vi hoppas han får sitt stora genombrott nästa år i VF tröjan.

18 år, 17 matcher, 10 start, 1 ass

 

 
 
Tin Sarcevic   

 

Ytterbacken Tin Sarcevic, som inför året blev uppflyttad från juniorlaget stod för 7 framträdanden varav 1 från start under året. En bolltrygg och teknisk spelare som vi hoppas fortsätter att utvecklas så han kan vara med och kämpa om startplatser. Gjort för få minuter för att kunna betygsättas. Glädjande att klubbens ungdomsverksamhet fortsätter att producera A-lagsspelare.

20 år, 7 matcher, 1 start

 

Fortsättningen på försvararna kommer upp på bloggen i övermorgon!

 

FRAMÅT FRÖLUNDA!!

Kommentarer:

1 Vf fan:

För lågt betyg på Danne!!

2 Reza:

Kung Danne! Riktig VF hjärta!

3 Anonym:

Can't Wait!

Kommentera här: