Spelarbetyg 2019, Mittfält del 2!

Grönvita Stadens spelarbetyg för årets spelarprestationer. Vi fortsätter med mittfältarna.

 

Betyg

6- Robban klass
5- Fenomenal
4- Mycket bra
3- Bra
2- Godkänd
1-Ej godkänd

 

Mittfältare

 

 

Foto; Peter Iversen

 

Niklas Engberg   4.5


Frölundasonen Niklas Engberg som började spela i VF som sjuåring, som debuterade i A-laget redan 2012 fick äntligen vara med och föra klubben i sitt hjärta till serieseger. Han genomför en riktigt fin säsong och är starkt bidragande till avancemanget. Niklas som kan spela lite varstans på båda kanterna får ofta hoppa in och agera hjälpreda och lösa det galant. Har spelat 21 matcher varav 16 från start under säsongen och där stått för 3 mål och 3 assist. En kulturbärare i föreningen! Firade sitt mål mot flygplatsen med att kyssa klubbmärket framför klacken. Grande! Nu hoppas vi att kung Engberg får fira ännu ett avancemang nästa år och föra klubben i våra hjärtan mot höjderna!

24 år, 21 matcher, 16 start, 3 mål, 3 ass

 

 

Hampus-Totti Furublad   5.5


Prestigevärvningen Hampus Furublad som kom in sent inför säsongen och som varit en av våra bästa spelare genom året. Totti med ett förflutet i Gais A-trupp kom till VF efter en stark säsong med Grebbestad i div1 ifjol. Varit briljant på vårt mittfällt och på 21 matcher stått för 8 mål och 7 assist. Utsedd av Böjen till vårens spelare i serien. Kanske inte lika dominant under slutet av året. Men en fantastisk fotbollspelare och playmaker arvtagare till vår skadade fixstjärna Henke Carlsson. Ett av de bästa nyförvärv vi fått in senaste åren. Nu hoppas vi att Hampus-Totti stannar hos oss i all evighet och skjuter oss till höjderna!

24 år, 21 matcher, 21 start, 8 mål, 7 ass

 

 
 

Petrit Zhubi    5


Prestigenyförvärvet Patrit Zhubi som anslöt från Oddevold gör en mycket fin debutsäsong i VF tröjan. Den tekniske och målfarlige Zhubi stod för hela 9 mål på 15 matcher, där han bara startade i 10 av dem. Var skadad i början av året, spelades sakteligen in i laget och var senare dominant med direkt matchavgörande insatser i många matcher. Petrit som representerat klubbar som Åtvidaberg, Gais, Trollhättan har 36 allsvenska och 57 superettan matcher på Cv:t. En rutinerad och viktig spelare i vårt unga lag. Ett otroligt fint nyförvärv som i intervju nämnt att han mycket väl kan avsluta karriären i Frölunda. Vi hoppas verkligen att så blir fallet så att vi får fortsätta njuta av hans artisteri på plan.

31 år, 15 matcher, 10 start, 9 mål, 3 ass

 

 
 

Kevin Andersson    


Kom till klubben under hösten och hann med at spela 3 matcher varav den sista mot Angered från start. Spelade div1 fotboll med Grebbestad förra året innan han skadade sin hälsena och tvingades till lång rehabilitering. Kan både spela ytterback och yttermittfältare och har Azalea bk som moderklubb. Spelat för lite för att betygsättas.

23 år, 3 matcher, 1 start

 

 
 

Theodor Berenyi    


Anslöt under hösten från Qviding där han inte fick så mycket speltid. Fick sitta några matcher på bänken och avslutade från start i sista matchen mot Angered. En ung mittfältare som är fostrad i Öis akademi. Spelat för lite för att betygsättas.

20 år, 1 match, 1 start

 
 
Betygsättningen av forwards kommer på bloggen i övermorgon!
 
 
 
FRAMÅT FRÖLUNDA!!

Kommentarer:

1 Lennart:

Kung Engberg!! Får för lite cred!

2 VF fan! :

Stannar Totti?

3 reza:

Grande Engberg!

4 Baldebo:

För lågt betyg på kung Engberg! Stannar Totti?Petrit skrev väl på för 2 år? Vem skall träna oss?

Kommentera här: