Spelarbetyg 2019, Mittfält!

Grönvita Stadens betyg på årets spelarårestationer. Turen har kommit till mittfältarna som representerat våra Grönvita färger under säsongen. 
 

Betyg

6- Robban klass
5- Fenomenal
4- Mycket bra
3- Bra
2- Godkänd
1-Ej godkänd

 
 
Mittfältare 
 
 
 Foto:Peter Iversen
 

Pascal Olsson   5.5


Vår dynamit på mitten Pagge gör sin bästa säsong i VF tröjan. Har varit fenomenal under året och spelat 18 matcher varav 17 från start och där stått för 4 mål och 8 assist. Fått spela lite högre upp under året vilket också visar sig i poängskörden. En spelare som alltid kämpar och sliter och utstrålar vinnarinstinkt. Mycket fin säsong av vår Gattuso som är starkt bidragande till avancemanget. Nu hoppas vi innerligt att han väljer att stanna kvar och fortsätta kriga på vårt mittfällt nästa år. Absolut nyckelspelare.

23 år, 18 matcher, 17 start, 4 mål, 8 ass

 

 

Felix Kasper   5


Mittfältseleganten Felix Kasper som gör en fenomenal andrasäsong i VF tröjan. Har som oftast under året tillhört de bättre spelarna på plan med sin kreativitet och passningsskicklighet. Spelat 18 matcher varav 16 från start under året och där stått för 3 mål och 8 assist. Felix gör sällan en dålig match, en smart spelare med stort fotbollsinne och fin teknik. Borde även kunna dominera i div2 nästa säsong.

23 år, 18 matcher, 16 starter, 3 mål, 8 ass

 

 
 
Sebastian Andersson   4


Nyförvärvet från Älvsborg som inför året återvände till sin moderklubb genomför en mycket fin säsong i VF dressen. Kanske inte lika meriterad som andra nyförvärven men spelat med pondus och varit väldigt stabil. Spelat 20 matcher varav 14 från start under året och är nog årets stora positiva överraskning. Härlig inställning, kämpar och sliter samt har en fin passningsfot. Riktigt härligt när VF produkter återvänder hem för att hjälpa sin moderklubb!

26 år, 20 matcher, 14 start, 1 ass

 

 

Olof Englund   4.5


Frölundasonen Englund som fick sitts stora genombrott under året och var fenomenal på vårt centrala mittfält innan den olyckliga skadan. Saknades oerhört under hela hösten. Många har under åren anmärkt på Olofs kvalitéer, talang och i år har vi verkligen fått se vad de åsyftat. Hann med att spela 10 matcher, varav 8 från start innan knäskadan. Nu hoppas vi att Olof kommer tillbaka ännu starkare efter skadan. En spelare med stort VF hjärta som spelat i klubben sedan knattetiden och som vi hoppas se briljera på vårt mittfält under många år framöver!

20 år, 10 matcher, 8 start. 2 mål

 

 

Nima Kadivar    


Nyförvärv från Torslanda som tyvärr fick säsongen spolierad av skador. Haft problem med sitt knä och bara spelat 7 matcher varav 1 från start. En bolltrygg och passningsskicklig spelare som kan spela på alla positioner på mitten. Vi minns det underbra frisparksmålet borta mot Virgo som höjdpunkt. Det lilla vi har fått se av Nima visar att det är en klasspelare. Landslagsman i Futsal som också medfört att han missat några matcher. Spelat för lite för att betygsättas.

25 år, 7 matcher, 1 start, 1 mål

 

 

Fehim Smajlovic    


Ännu en landslagsman i Futsal som inför året anslöt från div2 klubben Vårgårda ik. Suttit en del på bänken och gjort 5 inhopp under året. Bollskicklig och teknisk spelare som haft lite skadeproblem. Höll sånär på att avgöra borta mot Jonsered. Spelat för lite för att betygsättas.

24 år, 5 matcher, 0 start, 1 ass

 

 

Betyg på resterande mittfältare kommer upp på bloggen i övermorgon!

 

FRAMÅT FRÖLUNDA!!

Kommentarer:

1 VF fan:

Vet ni om Pagge stannar kvar?
Englund definitivt årets genombrott!

2 reza:

Kung Pagge!!!

3 Baldebo:

Kung pagge!!! Men ni får ge Engberg en 6:a!!!

Kommentera här: